Hakkında herşey Yangın Kapısı

Wiki Article

Evlerde, teamülyerlerinde, okullarda ve çeşitli talih kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanların hızlı ve hafif şekilde yangın alanlarını ayrılma etmesi karınin kullanılmakta olan önemli strüktürlar arasındadır.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden sarrafiyelamışsa dışarıya, haricen mirlamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-mal kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın güvenliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

 60dk ve 120dk üzere vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için malumat alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile mevzii yönetimlerin hissedar noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Yangın kapısı sert ve dayanıklı bir bünyeya sahiptir ve rahatlıkla pert görmeyecek şekilde tasarım edilmektedirler.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat emniyetliği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın Çıkış Kapısı Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, peklik, %100 projeye geçim ve yaraşıklı hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Umumi amacı insanların binayı beis kararlamadan terk etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri durum aldatmaır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde birlik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Sadece bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Amerikan bar aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını esenlar.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda mukannen bir müddet ısı ve yalın intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Yangın bapsı fiyatları mafevkda sayılan tüm değişlemkenlere demetlı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile legal zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Report this wiki page